Constantinescu Maria – NLP coaching | Consiliere pentru dezvoltare personala | Bioenergie – Bucureşti

Constantinescu Maria – NLP coaching | Consiliere pentru dezvoltare personala | Bioenergie – Bucureşti

Constantinescu Maria – NLP coaching | Consiliere pentru dezvoltare personala | Bioenergie – Bucureşti
 
  281 vizite

: Facilitez şedinţe individuale de coaching şi de reconectare cu spaţiul de linişte (energia conştientă / câmpul unificat / inspiraţia) prin bioenergie. Şedinţele pe care le ofer sunt axate pe clarificarea interioară, legătura între armonia interioară şi felul în care partea practică din viaţa de zi cu zi poate fi schimbată în acord cu intuiţia / inspiraţia. Lucrez pe teme de life coaching, ceea ce se aplică şi la domeniul profesional (perioade de tranziţie, îmbunătăţirea situaţiei financiare, schimbarea unei situaţii de viaţă, etc.) şi pentru domeniul personal (armonie interioară, relaţii mai armonioase, acceptare de sine, etc.). La finalul unei şedinţe de multe ori fac şi o meditaţie, o tehnică de bioenergie pentru reconectarea cu spatiul de linişte.
: BUCURESTI
: Strada Povernei nr. 11-13 sau Bd. Dacia nr. 14 (zona Piața Romană), sector 1
: 0762.713.534

Detalii activitate

Despre mine:

Pasiunea pentru dezvoltare personală şi spiritualitate o am de mult timp, doar că am aflat acum vreo 5, 6 ani :) . S-a trezit acest interes atunci când am văzut că felul obişnuit în care oamenii, inclusiv eu, interacţionează cu viaţa, cu ceilalţi, este unul destul de plat, lipsit de atenţie către ceea ce contează, poate lipsit de magie…

Tot acest demers m-a ajutat să mă conectez mult mai uşor cu puterea inimii mele, care este centrul ce ne conectează cu ceilalţi. Acum când văd oameni, văd fiinţe vii care sunt înzestrate cu lumină, iubire şi puterea de a face schimbările esenţiale benefice în viaţa lor, pentru ca atunci când ne întâlnim să o facem într-un spaţiu al iubirii pentru viaţă neîngrădit de ideile limitatoare.

În atelierele pe care le susţin şi în şedinţele individuale de coaching folosesc tehnici de ascultare şi conversaţie pentru descoperirea soluţiilor specifice fiecăruia, metode de meditaţie ghidată, de vizualizare şi relaxare pentru a intra în contact cu resursele inconştientului.

În tehnicile de bioenergie pentru reconectare cu spaţiul tău de linişte, cu sursa, tot ceea ce “fac” este să fiu prezentă, în starea de mindfulness pentru fiinţa din faţa mea. Mâinile sunt ca un canal de energie, de comunicare directă cu energia conştientă.

Ca studii am studiat sociologia (psihologia socială) la Universitatea Bucureşti, am studiat pictura şi am observat cum se îmbină terapia prin artă cu dezvoltarea personală în propria experiență și îndrumându-i pe participanți în cadrul evenimentelor pe care le facilitez. În ultimii ani am urmat formări în coaching, NLP şi consiliere pentru dezvoltare personală.

Am experimentat numeroase tehnici de armonizare a minţii, corpului şi spiritului, de la studiul şi practica yoga, arte marţiale, psihologie, meditaţie, tehnici de curățare energetică, până la învățătura non-duală, coaching și programare neuro-lingvistică (NLP).

Mesaj pentru cititor:
“Regăseşte-te pe tine însuţi prin meditaţie. Este spaţiul tău interior.

Regăseşte-ţi inspiraţia, şi anume ce îţi place să faci, ce schimbări ar aduce mare beneficiu în viaţa ta. De multe ori poate fi vorba de mici schimbări de atitudine în situaţii cheie.

Eşti mult mai mult decât un gând, o descriere, dă-ţi voie să zbori!”

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16017 raspunsuri primite pentru 3297 intrebari