Featured Listing
 
Constantinescu Maria – Happiness Coach | Nlp Master Practitioner | Consilier pentru dezvoltare personala | Mindfulness trainer | Facilitator terapie energetica | Access Bars – Bucuresti

Constantinescu Maria – Happiness Coach | Nlp Master Practitioner | Consilier pentru dezvoltare personala | Mindfulness trainer | Facilitator terapie energetica | Access Bars – Bucuresti

Constantinescu Maria – Happiness Coach | Nlp Master Practitioner | Consilier pentru dezvoltare personala | Mindfulness trainer | Facilitator terapie energetica | Access Bars – Bucuresti
 
  346 vizite

: Coaching pentru fericire / Coaching vocaţional Procesul de coaching pe care îl ofer se adresează oamenilor nonconformişti, interesaţi de spiritualitate, care se desprind de vechile obiceiuri, relaţii sau activităţi care simt că îi ţin pe loc şi care vor să îşi asculte chemarea interioară. Pentru: independenţă financiară, emoţională, job din pasiune, pace interioară, fericire în relaţii, conectarea intuiţiei cu mintea logică. Prin şedinţele de coaching te ajut să: - intri în contact cu încrederea în sine; - îţi accesezi intuiţia; - faci schimbarile necesare pentru fericirea ta. Ai o şedinţă gratuită. Preţul pentru un pachet de şedinţe se stabileşte în funcţie de venitul tău. Pentru grupuri: facilitez ateliere de coaching, meditaţii ghidate, mindfulness, terapie prin desen cu mandale.
: BUCURESTI
: Str. Octavian Iosif nr. 4, sector 3 (se intra de pe Nerva Traian, la 10 minute de la metrou Timpuri Noi)
: 0762.713.534

Detalii activitate

Despre mine:

Pasiunea pentru dezvoltare personală şi spiritualitate o am de mult timp, doar că am aflat acum vreo 5, 6 ani :) . S-a trezit acest interes atunci când am văzut că felul obişnuit în care oamenii, inclusiv eu, interacţionează cu viaţa, cu ceilalţi, este unul destul de plat, lipsit de atenţie către ceea ce contează, poate lipsit de magie…

Tot acest demers m-a ajutat să mă conectez mult mai uşor cu puterea inimii mele, care este centrul ce ne conectează cu ceilalţi. Acum când văd oameni, văd fiinţe vii care sunt înzestrate cu lumină, iubire şi puterea de a face schimbările esenţiale benefice în viaţa lor, pentru ca atunci când ne întâlnim să o facem într-un spaţiu al iubirii pentru viaţă neîngrădit de ideile limitatoare.

În atelierele pe care le susţin şi în şedinţele individuale de coaching folosesc tehnici de ascultare şi conversaţie pentru descoperirea soluţiilor specifice fiecăruia, metode de meditaţie ghidată, de vizualizare şi relaxare pentru a intra în contact cu resursele inconştientului.

În tehnicile de bioenergie pentru reconectare cu spaţiul tău de linişte, cu sursa, tot ceea ce “fac” este să fiu prezentă, în starea de mindfulness pentru fiinţa din faţa mea. Mâinile sunt ca un canal de energie, de comunicare directă cu energia conştientă.

Ca studii am studiat sociologia (psihologia socială) la Universitatea Bucureşti, am studiat pictura şi am observat cum se îmbină terapia prin artă cu dezvoltarea personală în propria experiență și îndrumându-i pe participanți în cadrul evenimentelor pe care le facilitez. În ultimii ani am urmat formări în coaching, NLP şi consiliere pentru dezvoltare personală.

Am experimentat numeroase tehnici de armonizare a minţii, corpului şi spiritului, de la studiul şi practica yoga, arte marţiale, psihologie, meditaţie, tehnici de curățare energetică, până la învățătura non-duală, coaching și programare neuro-lingvistică (NLP).

Mesaj pentru cititor:
“Regăseşte-te pe tine însuţi prin meditaţie. Este spaţiul tău interior.

Regăseşte-ţi inspiraţia, şi anume ce îţi place să faci, ce schimbări ar aduce mare beneficiu în viaţa ta. De multe ori poate fi vorba de mici schimbări de atitudine în situaţii cheie.

Eşti mult mai mult decât un gând, o descriere, dă-ţi voie să zbori!”

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16186 raspunsuri primite pentru 3343 intrebari