Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

CENTRUL DE TERAPII ENERGETICE SANTAREFLEX

CENTRUL DE TERAPII ENERGETICE SANTAREFLEX

CENTRUL DE TERAPII ENERGETICE SANTAREFLEX

: BIOREZONANŢĂ - MIND SYNERGY - CURSURI DE MASAJ
: BUCURESTI
: Bd. Ion Mihalache nr. 335, bl. 16, ap. 1, Sector 1 Bucuresti (Mijloace de transport: Metrou: staţia 1 Mai Tramvai: 20, 24, 45 Troleibuz: 87,97 Autobuz: 105, 300)
: 0723 719 007

Detalii activitate

  • BIOREZONANŢĂ
  • MIND SYNERGY
  • CURSURI DE MASAJ

CONSULTANŢĂ PSIHO-SPIRITUALĂ PRIN BIOREZONANŢĂ

Toată lumea ştie deja că fiinţa umană nu este constituită numai din acel înveliş de carne pe care îl cunoaştem accesând-ul prin cele cinci organe de simţ anatomice.

Avem şi un corp energetic format din aură, meridiane, chakre şi nadis-uri şi care poate fi investigat şi tratat non-invaziv cu ajutorul BIOREZONANŢEI, ramură a medicinei cuantice.

Prin această metodă se culege bioinformaţia specifică fiecărui individ, din câmpul lui eteric, printr-un set de electrozi, care, după ce este măsurată şi comparată cu itemi bine precizaţi, ne este furnizată sub forma unor parametri cifrici sau imagini simbolice.

Partea de scanare a corpului vibrator se refera la culegerea acestor informaţii şi stabilirea unor diagnostice sau chiar prediagnostice, care au relevanţă în măsura în care stabilim, de fapt, cantitatea sau felul stres-ului care ne agresează organismul.

DIAGNOZA PRIN BIOREZONANŢĂ

Acuitatea acestei metode de diagnoză energetică constă în chiar cunoaşterea anterioară a nivelului de stres şi a complicaţiilor acestuia înainte de a se produce deteriorări sau complicaţii în corpul fizic.

Aşadar:

“Prindem” suferinţa înainte de a începe!

Aflăm ce anume traumă din plan psihoemoţional ne-a marcat în trecutul apropiat sau îndepartat şi ne-a produs o scădere a nivelului energetic.

Aflăm unde anume s-au localizat carenţele, aflăm care sunt acestea, aflăm ce trebuie să facem pentru a le îndepărta.

Aflăm predispoziţiile către o anume afecţiune, dar ne putem concentra şi pe terapia acestora.

Astfel, printr-o scanare a corpului eteric, practic, FACEM O INCURSIUNE CĂTRE SUBCONŞTIENTUL NOSTRU şi depistam fostele, actualele, dar şi viitoarele dizarmonii ale corpului uman, aşa-numitele afecţiuni sau boli.

 

PERFORMANŢĂ ŞI VINDECARE PRIN MIND SYNERGY

Pe parcursul vieţii noastre, în ritmul cotidian, ne folosim creierul în permanenţă, conştient sau inconştient, prin activitatea emisfrelor noastre cerebrale, predominant una sau alta, în funcţie de activitatea depusă.

Terapia prin MIND SINERGY este o echilibrare a acestei activităţi electrice a emisferelor cerebrale prin aplicarea unor stimuli sonori şi vizuali, de diferite frecvente, într-un program presetat sau capabil de a fi setat în funcţie de nevoia individuală, ştiind că ARMONIA VIEŢII NOASTRE ESTE ŞI DEPINDE INTRINSEC DE ARMONIZAREA ACTIVITĂŢII NOASTRE CEREBRALE.

Aşadar, pentru o relaxare profundă, obţinerea unor rezultate în diverse domenii, de la performanţe matematice sau artistice până la vârfuri de elevare spirituală, este absolut necesar să ne antrenăm creierul prin excursii aproape zilnice în domeniile ALFA, TETA, DELTA ale creierului, folosind MIND - SINERGY.

Un creier armonizat găseşte indubitabil calea spre vindecarea trupului, dar şi spre dezvoltarea spiritului.

O şedinţă de tratament dureaza între 30 minute şi 90 minute.

Secţiunea CURSURI

Toate cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

Diploma obtinută este recunoscută în UE.

Vă aşteptăm cu instructori pregătiţi la nivel universitar, materiale bibliografice documentate, într-un ambient luminos şi liniştit, care vă va ambiţiona să vă însuşiti tehnica străveche a masajului în scopul de a aduce alinare celor bolnavi, dar şi de a vă reorienta într-o nouă meserie, extrem de cerută!

Cursanţii trebuie să prezinte la înscriere copie dupa BI/CI, copie după diploma de studii sau foaia matricolă, adeverinţă de la medicul de familie că este sănătos clinic şi apt pentru înscriere la aceste cursuri.

TEMATICA DE CURSURI

Cursuri de tehnician maseur. Detalii aici.

Cursuri de dezvoltare personală şi consultanţă în domeniul sănătăţii

Cursuri de cromo şi aroma terapie

Cursuri antistres de tip thailandez

Masaj facial şi cosmetică

Masaj sinergetic şi tehnici de respiraţie

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16515 raspunsuri primite pentru 3406 intrebari