Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

Alpha Medical Center

Alpha Medical Center

Alpha Medical Center

: Alpha Medical Center este un centru medical multidisciplinar, consacrat schimbarii calitatii serviciilor medicale si a modalitatilor terapeutice. Este unul din putinele centre medicale care practica ozonoterapie, o terapie de ultima generatie fara efecte secundare prin care pot fi tratate multe afectiuni acute si cronice (in special boli articulare degenerative pentru persoanele varstnice).
: BUCURESTI
: Str. Vlad Judetu Nr. 46, Sector 3, Bucuresti
: 021.326.72.23
: 0751.115.777
: 021.326.72.25

Detalii activitate

Alpha Medical CenterAlpha Medical Center isi propune sa devina partenerul dumneavoastra de viata fiind prezent in clipele frumoase si nu numai, raspunzand unei serii foarte largi de cerinte medicale prin contractul pe care il avem cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.
Activitatea noastra are la baza grija fata de pacient prin profesionalismul si devotamentul medical. Serviciile medicale oferite în cadrul clinicii noastre sunt axate în primul rând pe importanţa acordată fiecărui pacient.

Gama de investigaţii medicale care se pot efectua  este complexă şi include următoarele specialităţi: Ozonoterapie, Alergologie şi Imunologie clinică, Cardiologie, Chirurgie Generală, Dermato – Venerologie, Diabet – Nutriţie, Ecografie, Endocrinologie, Obstetrică – Ginecologie, Medicină Generală, Medicina Muncii, Medicină Internă, Oftalmologie, Ortopedie – Traumatologie, Psihologie, Psihiatrie, Pediatrie, Reumatologie, Urologie, Homeopatie.
Clinica situata intr-o zona centrala a Bucurestiului pe strada Vlad Judetul Nr.46, in apropierea Centrului Comercial Vitan (Mall Vitan), beneficiaza de 18 specialitati medicale si un numar de 10 cabinete, pentru care dispunem de aparatura de ultima generatie.
Pentru asigurarea serviciilor medicale la cele mai înalte standarde beneficiem de colaborarea a 30 de medici care vă aşteaptă într-o ambianţă destinsă să descoperiţi cât de importantă este sănătatea.

Acordati atentie sanatatii dumneavoastra alaturi de Alpha Medical Center!

Program de lucru
Luni – Vineri intre orele 08:00 – 20:00

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16515 raspunsuri primite pentru 3406 intrebari