Alexandru Streinu – Terapeut Corporal / Nutritionist – Bucuresti

Alexandru Streinu – Terapeut Corporal / Nutritionist – Bucuresti

Alexandru Streinu – Terapeut Corporal / Nutritionist – Bucuresti
 
  752 vizite

: Body Therapy & Nutrition by Alexandru Streinu s-a nascut din dorinta de a promova sanatatea profilactica, prin combinatia terapiei corporale si a nutritiei.
: BUCURESTI
: La domiciliul clientului sau al terapeutului, in Bucuresti
: 0725 283 317

Detalii activitate

Body Therapy & Nutrition ofera omului contemporan, stresat in permanenta, masajul la domiciliu, care este o solutie deloc neglijabila in arsenalul mijloacelor profilactice impotriva oboselii fizice, dar mai ales psihice, in prevenirea unor afectiuni cu caracter profesional si, bineinteles, in tratarea unor boli si traumatisme.

De asemenea, serviciul de Nutritie si Dietetica raspunde cerintelor tale atunci cand ai nevoie de ajutor pentru a da jos greutatea in plus sau pur si simplu daca ai nevoie de sfaturi legate de life style, gastrotehnie, alimentatia copilului tau, a gravidei, a diabeticilor sau a altor persoane cu diferite afectiuni patologice.

Alexandru Streinu este nutritionist si terapeut acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Este specializat pe drenarea limfatica manuala si masajul profilactic cu scop terapeutic si de reposturare.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

15682 raspunsuri primite pentru 3197 intrebari