Formular pentru intrebarea anonima

Pentru postarea directa, clic aici

Serviciu gratuit

Ca sa afli cum sa gasesti raspunsurile la intrebarea ta, citeste informatiile de mai jos, din sectiunea: Cum se procedeaza?

Te rugam sa introduci intrebarea ta aici, detaliind, unde este cazul, urmatoarele aspecte:

  • Evenimente negative din copilarie
  • Studii si mediul scolar
  • Relatii de prietenie
  • Viata sexuala
  • Casatorie: descrierea partenerului, descrierea casatoriei si cum s-a terminat, daca a existat un divort
  • Copii: varsta, eventualele probleme
  • Ocupatie: daca nu exista niciuna, de cand este aceasta situatie
  • Au existat probleme cu politia? Daca da, pentru ce?
  • Familie: descrierea relatiilor cu membrii familiei (parinti, bunici, frati), afectiuni psihice in familie
  • Istoricul afectiunii prezente: diagnosticul, de cine a fost pus, durata, simptomele, tratamentul urmat pana acum / Problema existenta: de cand a aparut, cum a aparut, cum se manifesta


E-mail (optional, nu este facut public si serveste pentru a fi instiintat pe e-mail cand primesti raspunsuri):

Fiti la curent cu ultimele noutati din domeniu!
 Aboneaza-ma la newsletter

La intrebarile terapeutilor/psihologilor referitoare la problema ta, poti raspunde tot aici (specificand adresa de e-mail sau intrebarea anterioara) sau pe e-mail terapeuti[at]terapeuti.ro.

Cum se procedeaza?

Etapa 1. Unde postezi intrebarea:

Pentru intrebarea anonima foloseste formularul de mai sus.
Pentru intrebarea folosind indentitatea proprie, intra pe grupul Facebook: Intreaba Terapeutul Online! si posteaza intrebarea direct acolo.

Etapa 2. Unde se raspunde la intrebarea ta:

Toate intrebarile (atat cele anonime, cat si cele folosind identitatea proprie) vor fi puse, in cel mult o saptamana de la primirea lor, pe grupul nostru Facebook, Intreaba terapeutul online!, acolo unde raspund specialistii cu formare in psihologie/psihoterapie.

Grupul este moderat, astfel incat sa ne asiguram ca raspunsurile primite sunt cele adecvate.

Daca doresti sa aduci detalii suplimentare dupa postarea intrebarii tale, pastrandu-ti anonimatul, poti folosi atat formularul pentru intrebarile anonime, cat si adresa terapeuti@terapeuti.ro. In ambele situatii, ca sa identificam despre ce intrebare este vorba, specifica adresa de e-mail adaugata in formular sau, daca nu ai specificat o adresa de e-mail, descrie-ne intrebarea pusa.

Etapa 3. Cum iti gasesti intrebarea si raspunsurile primite:

Poti sa iti vezi intrebarea, impreuna cu raspunsurile primite, atat pe grupul Facebook: Intreaba terapeutul online!, cat si pe site, in categoriile de intrebari. Insa din cauza volumului mare de munca, nu toate intrebarile pot fi transferate de pe grupul Facebook pe site. Daca nu iti gasesti intrebarea pe site, caut-o pe grupul Facebook. Daca nu ai cont Facebook, iti poti face unul foarte usor, in maximum 5 minute.

Daca nu te descurci cu postarea intrebarii sau gasirea raspunsurilor primite, contacteaza-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau 0723.604.121.