Formular pentru intrebarea anonima

Ca sa afli informatii despre cum sa cum sa iti gasesti ulterior raspunsurile, citeste si informatiile din partea de jos a paginii, din sectiunea: Cum se procedeaza?

Te rugam sa introduci intrebarea ta aici, detaliind, unde este cazul, urmatoarele aspecte:

  • Evenimente negative din copilarie
  • Studii si mediul scolar
  • Relatii de prietenie
  • Viata sexuala
  • Casatorie: descrierea partenerului, descrierea casatoriei si cum s-a terminat, daca a existat un divort
  • Copii: varsta, eventualele probleme
  • Ocupatie: daca nu exista niciuna, de cand este aceasta situatie
  • Au existat probleme cu politia? Daca da, pentru ce?
  • Familie: descrierea relatiilor cu membrii familiei (parinti, bunici, frati), afectiuni psihice in familie
  • Istoricul afectiunii prezente: diagnosticul, de cine a fost pus, durata, simptomele, tratamentul urmat pana acum / Problema existenta: de cand a aparut, cum a aparut, cum se manifesta


E-mail (optional, nu este facut public si serveste pentru a fi instiintat pe e-mail cand primesti raspunsuri):

Fiti la curent cu ultimele noutati din domeniu!
 Aboneaza-ma la newsletter

La intrebarile terapeutilor/psihologilor referitoare la problema ta, poti raspunde tot aici (specificand adresa de e-mail sau intrebarea anterioara) sau pe e-mail terapeuti[at]terapeuti.ro.

Cum se procedeaza?

Etapa 1. Unde postezi intrebarea:

Pentru intrebarea anonima foloseste formularul de mai sus.
Pentru intrebarea folosind indentitatea proprie, intra pe grupul Facebook: Intreaba Terapeutul Online! si posteaz-o direct acolo.

Etapa 2. Unde se raspunde la intrebarea ta:

Toate intrebarile (atat cele anonime, cat si cele folosind identitatea proprie) vor aparea pe grupul nostru Facebook, Intreaba terapeutul online!, acolo unde raspund  specialistii din diverse domenii terapeutice. Grupul este moderat de echipa site-ului si de un psihoterapeut, astfel incat sa ne asiguram ca raspunsurile primite sunt cele adecvate.

La intrebarile terapeutilor referitoare la problema ta sau daca este nevoie de informatii suplimentare, te poti folosi tot de acest formular, (specificand adresa de e-mail folosita sau descriind intrebarea pusa) sau pe e-mail terapeuti@terapeuti.ro.

Etapa 3. Cum iti gasesti intrebarea si raspunsurile primite:

Poti sa iti vezi intrebarea, impreuna cu raspunsurile primite, atat pe grupul Facebook: Intreaba terapeutul online!, cat si pe site, in categoriile de intrebari. Insa din cauza volumului mare de munca, nu toate intrebarile pot fi transferate de pe grupul Facebook pe site. Daca nu iti gasesti intrebarea pe site, caut-o pe grupul Facebook. Daca nu ai cont Facebook, iti poti face unul foarte usor, in maximum 5 minute.

Daca nu te descurci cu postarea intrebarii sau gasirea raspunsurilor primite, contacteaza-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau 0724.311.098 (Olga Gadea).