Login

Cursuri de terapii alternative si complementare

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 22 de ani si sunt atat de motivat sa plec din tara si sa ma descurc in strainatate, in SUA, incat nici noptile nu mai reusesc sa dorm. Am renuntat la tot ca sa ajung pana aici si sunt gata sa renunt la orice…

Terapeuti RO 8:25am Nov 3
Mesaj:
Nu stiu cum sa incep..ideea e ca vreau sa plec de aici din tara si pot sa zic ca am reusit printr-un mod sa ajung in U.S si am stat 1 luna si la anu se prea poate sa raman acolo..Singura chestie e ca sunt prea motivat sa reusesc si nu am incredere in absolut nimeni din Romania ca toti sunt tradatori,mincinosi etc. Si am dorinta sa le arat/ sa ma razbun pe toata lumea ca nu au incredere in mine si ca imi spun doar vorbe goale.NU tin cont de parerea nimanui,da nu am nici un sprijin moral si ii foarte greu sa faca un baiat de 22 de ani ce am facut eu pana acum si inca cred ca e loc de mai mult. Ideea e ca atat de motivat sunt incat nici nopti nu pot sa dorm..Am renuntat la tot ca sa ajung pana aici si sunt gata sa renunt la orice pentru mai bine.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:51am Nov 3
iti apreciez efortul si ambitia de care ai dat dovada pana acum insa pare ca ai atins un varf si ma gandesc ca poate ar fi bine sa iti acorzi niste timp pt tine… de recuperare… de a gasi un sprijin (poate chiar din partea unui terapeut), Succes si spor!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18324 raspunsuri primite pentru 3841 intrebari
(in categoria actuala: 2761 raspunsuri primite pentru 579 intrebari)