Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu, in lipsa mea, i-a dat doua palme zdravene fetitei noastre de 3 ani. Problema e ca nu recunoaste ca a lovit-o, ba chiar explica semnele de pe fata spunand ca s-a zgariat singura in timp ce dormea.

Terapeuti.ro 5:56am Jun 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Problema mea este ca sotul meu in lipsa mea i-a dat doua palme zdravene fetitei mele d aprox 3 ani pe motivul ca nu e cuminte si nu il asculta…ideea e ca nu recunoaste ca a lovit-o ba mai mult explica semnele d p fata cu faptul ca cica s-ar fi zgariat…chiar nuj ce sa fac..am incercat sa vb cu el..i-am spus ca nu vreau sa loveasca fata indiFerent d situatie..l-am intrebat cum a putut sa aiba atata rautate in el.dar mereu imi spune acelasi lucru..ca s-a zgariat fata singura in timp ce dormea..dar eu vad reactiile lui..si imi dau seama ca minte..va rog ajutati-ma cu un sfat…

Cristina Anghel 7:44am Jun 20
Delicata situatie… Pe de o parte doriti sa aiba parte de tatal ei, pe de alta parte o bate… Cred ca ideal ar fi sa il convingeti pe sot sa mergeti la psihoterapie de familie – pe care puteti sa o numiti consiliere (mai ales ca sa invatati ce sa faceti ca sa va asculte fetita). De-acolo, psihoterapeutul ar putea sa incerce sa il ghideze pe o directie non-violenta. Sigur sunt multe de rezolvat, atat la sot, cat si in dinamica de familie.

Roxana Maria 1:56pm Jun 20
Nici nu stiu ce este mai ingrijorator: ca a lovit fetita, o micuta dr 3 ani, sau ca minte..? Cand cineva minte, tradeaza increderea celuilalt, insa nici nu.isi asuma responsabilitatea pt ce a facut..Aveti grija..violenta din familie mutileaza emotional .. Mergeti la terapie de familie, doar daca intelege gravitatea gestului sau, se va schimba

Botezat-Antonescu Radu 2:16pm Jun 20
spuneti ca ‘i-a dat doua palme’… de unde stiti ca a fost chiar asa? Nu doresc sa fiu inteles gresit insa daca lucram cu speculatii toata discutia ramane in fictiv..
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18423 raspunsuri primite pentru 3865 intrebari
(in categoria actuala: 2196 raspunsuri primite pentru 431 intrebari)