Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri de terapii alternative si complementare

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sotul meu, in lipsa mea, i-a dat doua palme zdravene fetitei noastre de 3 ani. Problema e ca nu recunoaste ca a lovit-o, ba chiar explica semnele de pe fata spunand ca s-a zgariat singura in timp ce dormea.

Terapeuti.ro 5:56am Jun 20
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Buna ziua! Problema mea este ca sotul meu in lipsa mea i-a dat doua palme zdravene fetitei mele d aprox 3 ani pe motivul ca nu e cuminte si nu il asculta…ideea e ca nu recunoaste ca a lovit-o ba mai mult explica semnele d p fata cu faptul ca cica s-ar fi zgariat…chiar nuj ce sa fac..am incercat sa vb cu el..i-am spus ca nu vreau sa loveasca fata indiFerent d situatie..l-am intrebat cum a putut sa aiba atata rautate in el.dar mereu imi spune acelasi lucru..ca s-a zgariat fata singura in timp ce dormea..dar eu vad reactiile lui..si imi dau seama ca minte..va rog ajutati-ma cu un sfat…

Cristina Anghel 7:44am Jun 20
Delicata situatie… Pe de o parte doriti sa aiba parte de tatal ei, pe de alta parte o bate… Cred ca ideal ar fi sa il convingeti pe sot sa mergeti la psihoterapie de familie – pe care puteti sa o numiti consiliere (mai ales ca sa invatati ce sa faceti ca sa va asculte fetita). De-acolo, psihoterapeutul ar putea sa incerce sa il ghideze pe o directie non-violenta. Sigur sunt multe de rezolvat, atat la sot, cat si in dinamica de familie.

Roxana Maria 1:56pm Jun 20
Nici nu stiu ce este mai ingrijorator: ca a lovit fetita, o micuta dr 3 ani, sau ca minte..? Cand cineva minte, tradeaza increderea celuilalt, insa nici nu.isi asuma responsabilitatea pt ce a facut..Aveti grija..violenta din familie mutileaza emotional .. Mergeti la terapie de familie, doar daca intelege gravitatea gestului sau, se va schimba

Botezat-Antonescu Radu 2:16pm Jun 20
spuneti ca ‘i-a dat doua palme’… de unde stiti ca a fost chiar asa? Nu doresc sa fiu inteles gresit insa daca lucram cu speculatii toata discutia ramane in fictiv..

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

17763 raspunsuri primite pentru 3692 intrebari
(in categoria actuala: 2108 raspunsuri primite pentru 414 intrebari)