Login

Cursuri de terapii alternative si complementare

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am maritat la 15 ani, iar la 16 am nascut un baietel. Dupa 3 ani am decis sa ma despart de concubin din cauza obiceiurilor proaste pe care le avea acesta.

Terapeuti RO 8:03am Aug 28
Mesaj:
Buna ziua,ma numesc Cristina…Mi-am inceput viata sexuala de foarte mica am luat decizia de a ma marita la 15ani…la 16 ani am nascut un baietel.dupa 3 ani am decis sa ma despart de concubin .din cauza obiceiurilor proaste pe care le avea acesta.bautura ,jocuri de noroc,femei usoare,etc.dupa 7luni miam refacut viata dar nu merge asa cum ar trebui sa mearga o relatie normala …nu am incredere….il iubesc dar nu am incredere cred k ma inseala tot timpul.imi vorbeste urat.ce pot sa fac sa am si eu o viata normala.??????

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:06am Aug 28
incepeti o psihoterapie de lunga durata. Succes!

Grigoras Nitica 12:57pm Aug 28
Sa-nveti sa te respecti,iubesti si automat vei sti sa iubesti ceea ce-ti face bine,vei fi iubita. O psihoterapie te poate ajuta.Esti tanara si toate experientele avute te fac sa-ti dai seama mai bine de ceea ce-ti place si ce nu,de ceea ce esti,te pot ajuta sa te cunosti mai bine,sa-ntelegi mai bine viata..”Fara rau nu am sti ce-i binele,fara negru nu ar fi alb,etc…"Succes si nu-ti pierde increderea,nu-i totul negru,nu sant toti barbatii lafel!

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16359 raspunsuri primite pentru 3377 intrebari
(in categoria actuala: 4142 raspunsuri primite pentru 851 intrebari)