Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

In relatia cu iubitul meu s-au intamplat de toate: ne-am jignit, a dat in mine (o tentativa), m-a injosit… Acum este foarte nervos cu mine, imi raspunde urat…

Terapeuti RO 8:10am Sep 4
Mesaj:
Buna ziua ! Ma confrunt cu o situatie ciudata. Sunt impreuna cu prietenul meu de doi ani ( am fost chiar si colegi de clasa in liceu) iar acum suntem la facultate in orase diferite. Pe parcursul relatiei , el a facut destul de multe greseli minore, dar multe.. ce efectiv imi dadeau de inteles ca ori e neatent ori habar nu are de o relatie. Acum , este foarte nervos cu mine , il intreb ce face , imi raspunde urat , il intreb orice altceva imi raspunde urat. Imi spune ca nu ii place sa fie luat la intrebari .. dar "ce faci" este o intrebare banala de inceput de conversatie. O alta persoana nu cred ca este la mijjloc. Dar totusi nu ii inteleg comportamentul , in conditiile in care la inceput , el era cel care insista , eu fiind indiferenta total . Mi-as dori sa stiu ce sa fac? Sa mai continui relatia sau sa ma opresc aici.. Specific ca in aceasta relatie s-au intamplat de toate.. ne-am jignit , a dat in mine( o tentativa) , m-a injosit, .. dar totusi am iertat ambii. Dar acum ar
e un coportament extraordinar de ciudat.

Terapeut Masaj 8:15am Sep 4
Pune punct relatiei

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:20am Sep 4
pare ca te afli in cumpana si ca trebuie sa iei o decizie. Chiar vrei sa o ia altcineva pt tine? Fii mai atenta la nevoile tale si fa ce simti ca e bine pt tine. Succes! ;)

Cristina Cristea 10:55am Sep 4
Cu regret , nu cred ca poti repara ceva . Intr-o relatie sunt doi , iar violenta odata aparuta …..nu dispare din senin . Jigniri , tentative de lovire ……de ce altceva mai aveti nevoie ? Ganditi-va ce va doriti si ce asteptari aveti de la viitor . Noroc!

Doctorul Terapii Complementare 7:44am Sep 5
Pânâ acum au fost doar certuri și tentative de lovire, vor ura bătăi dacă continui relația cu el. Asta vrei? El îți dă semne că s-a săturat, că la orizont a apărut altcineva. Ce decizi?

Clau Anki 8:14pm Sep 5
Nici nu trebuie sa analizezi foarte profund… realitatea, chiar si cea de suprafata iti arata adevarul. Deschide ochii mai bine si ai sa-ti gasesti raspunsul la intrebarea pe care ne-ai adresat-o noua. Noi nu suntem acreditati sa-ti spunem ce sa faci, dar daca ai aceasta curiozitate referitoare la schimbvarea comportamentului partenerului tau, am sa incerc o varianta posibila: s-a risipit vraja dintre voi. De aceea el nu mai are nici un ideal in ce te priveste; stie TOT. Un barbat are nevoie de provocari, sa descopere ce teritorii au ramas necucerite, ca sa si le insuseasca prin lupta, sau- in zilele noastre- prin efort. Daca ai fost o carte deschisa pentru el si a obtinut totul fara efort, acum nu mai are nici o satisfactie. De ce sa-ti mai faca pe plac acum?Paradoxul este ca in vreme ce a luptat pentru tine, la inceput cand tu erai indiferenta, acum ii lipseste curajul sa-ti spuna ce se intampla cu el. In concluzie este doar un barbat, nu un luptator. Iti doresc multa lumina!

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18074 raspunsuri primite pentru 3780 intrebari
(in categoria actuala: 4170 raspunsuri primite pentru 857 intrebari)