Login

Cursuri de terapii alternative si complementare

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Din cauza posesivitatii indepartez toti barbatii cu care intru in relatie. Mi s-a spus in repetate randuri sa am rabdare, dar pur si simplu nu pot.

Terapeuti RO 9:23am Sep 29
Mesaj:
indepartez toti barbatii.
buna ziua.am tot incercat sa fiu cu cineva care imi place,dar din cauza posesivitatii ii indepartez.mi s-a spus in repetate randuri sa am rabdare si pur si simplu nu pot.ce sa fac sa ma pot controla?din dorinta de siguranta si din dorinta de a cauta si da afectiune grabesc lucrurile si stric tot.

Oana Bodor 2:27pm Sep 29
Nu prea inteleg cum anume procedezi, dar pot sa-ti spun un lucru: un catel, sau un caine mai mare iti poate da un sentiment de siguranta, ofera si apreciaza afectiunea…chiar daca este in lesa. Un barbat este o fiinta umana; are nevoie (ca orice fiinta umana) de libertatea de a decide unde si cu cine vrea sa fie. Stai de vorba cu un psihoterapeut despre aceste tendinte posesive. Intre timp… o pisica te poate invata mai mult despre libertatea personala in relatii.

Clau Anki 9:41pm Sep 29
Da… autocontrolul se invata; nu te nasti cu el. Tota asa te poate invata un specialist cum sa ai o mai mare toleranta la frustrare. Daca iti este afectata calitatea vietii, atunci te sfatuiesc sa apelezi la un psihoterapeut. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18291 raspunsuri primite pentru 3834 intrebari
(in categoria actuala: 4189 raspunsuri primite pentru 860 intrebari)