Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am cateva luni de cand nu pot sa plang. Parintii mei se cearta mereu si e insuportabil sa stai cu ei in aceeasi casa. Tatal meu e o persoana foarte dura.

Terapeuti RO 8:32am Nov 19
Mesaj:
Buna, sunt Daniela si am 14 ani. Parintiii mei se cearta mereu si e insuportabil sa stai cu ei in aceaiasi casa. Sa zicem ca tatal meu e o persoana foarte dura. Nu ma incurajeaza nici o data in cea ce fac si mereu ma injoseste. Am intrat i deperesie din cauza aceasta dar am trecut peste singura pentru ca am inteles ca sunt o persoana puternica. Am citeva luni de cind nu pot sa plang. Chiar si cand privesc un film care te face sa plingi , incerc sa pling dar nu reusesc. Incerc mereu sa zimbesc,vreau sa arat la toti ca sunt puternica si nu am nici o problema. Dar adevarul e ca ma simnt forte rau. am emotii pe care nu le pot arata. Le tin mereu in mine si nu pot sa le dau drumul. Sunt o persoana foarte sensibila, dar nu nu pot sa plang.Va rog ajutati-ma cun un sfat sau ceva. Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:05am Nov 19
pt inceput incearca sa mergi la consilierul scolar si sa discuti liber ce se intampla cu tine

Prcsina Dorina 5:02pm Nov 19
nu faptul ca nu poti plange la un film ar fi problema, ci faptul cind esti la o virsta si iti doresti o lume ideala.Sint convinsa de dezamagirea pe care nici nu o exprimi , nu poti sa refulezi,si dai din colt in colt.Tot ce poti sa faci este sa iti doresti mereu sa devi o persoana mai buna,mult mai buna decit cei pe care ii cunosti.Va trece si pubertatea,important este dorinta ta de a fi buna,intelegind ca nimeni nu poate fi perfect,dar poate alege DRUMUL.Esti la virsta cind incepi sa te definesti ca om.Fi OM.

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18074 raspunsuri primite pentru 3780 intrebari
(in categoria actuala: 2213 raspunsuri primite pentru 521 intrebari)