Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am o luna de cand lucrez la o societate, iar de curand am fost informata ca vor sa imi dea salarul cu doua saptamani sarite, adica muncesc o luna, dar imi platesc doua saptamani, in cazul in care plec si las daune in urma. Este normal?

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Nu cred ca intrebarea mea are legatura cu tema grupului, dar sper sa mi oferiti un raspuns. Am o luna de cand lucrez la o societate, iar de curand am fost informata ca vor sa mi dea salarul cu doua saptamani sarite, adica muncesc o luna dar imi platesc doua saptamani, fapt pe care l fac cica pentru siguranta lor, in cazul in care plec si las ceva daune in urma. Am fost informata ca in cazul in care plec acei bani mi i vor da. Intrebarea mea (eu fiind noua in domeniul muncii) sa am incredere, se fac astfel de lucruri?! In contract nu este specificat. Va multumesc anticipat!

sfatul meu este sa consulti un avocat… poate sa fie ok… sa fie firma de incredere… dar poate sa fie si ‘teapa’. Ai grija in primul rand de tine… joburi mai exista. Succes! ;)
Nu este ok sa nu îți plătească orele lucrate. Asta cu “garantia” e o poveste șmechereasca care nu are nici un fel de acoperire legala.
Intrebarea e binevenita, si are mare legatura cu tema grupului… E vorba de stima ta de sine, de faptul ca permiti unui angajator INCORECT sa abuzeze de banii tai.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18209 raspunsuri primite pentru 3817 intrebari
(in categoria actuala: 2760 raspunsuri primite pentru 578 intrebari)