Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am dureri ingrozitoare la umarul stang. Am facut fizioterapie (electrozii, ultrasunete si laser) durerile au mai scazut, insa durerea a coborat si spre cot.

Terapeuti RO 10:18am Oct 29
Mesaj:

Am dureri ingrozitoare la umarul stang. Am facut fizioterapie (electrozii, ultrasunete si laser) durerile au mai scazut, insa durerea a coborat si spre cot. Medicul de familie mi-a prescris un alt tratament: VIMOVO 2×1/zi si SINDOLOR gel local de 2/zi. Am fost bolnava de hepatita acum 6 ani (VHC) am facut 3 viremii pana acum si toate cu virus nedetectabi. Ultima viremie facuta in luna octombrie 2013, tot cu virus nedetectabil. Am citit prospectul medicamentului VIMOVO si are cateva contraindicatii care vizeaza bolnavii de hepatita. Doresc sa stiu parerea dumneavoastra, daca pot lua acest tratament. VA MULTUMESC


Yumeiho Bucuresti 8:06am Oct 30
"Nu luaţi VIMOVO dacă oricare dintre cele enumerate mai sus sunt valabile în cazul dumneavoastră. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul înainte de a lua VIMOVO."

In alta ordine de idei, consultati-va si cu un medic de recuperare. De asemenea, recomand masajul si kinetetoterapia


Gabriela Iftode 8:12am Oct 30
Referitor la durerea din umar , sigur puteti gasi un terapeut (Bowen, Yumeiho ….) in zona in care locuiti, care va poate ajuta foarte mult. Referitor la medicamente , nu ma pot da cu parerea – cereti parerea unui medic specialist.

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18074 raspunsuri primite pentru 3780 intrebari
(in categoria actuala: 8795 raspunsuri primite pentru 1573 intrebari)