Login

Cursuri de terapii alternative si complementare

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De vreo 5-6 ani, parintii mei se cearta, iar pe mine m-a afectat la invatatura, iar uneori devin agresiv. Cum ma pot linisti?

Terapeuti RO 6:24pm Feb 8
Mesaj:
Salut!Sunt Bogdan.De vreo 5-6 ani,parintii mei se cearta,iar pe mine m-a afectat la invatatura,uneori devin agresiv…Cum ma pot linisti???

Consiliere Psihologica Anna Ri 8:01pm Feb 8
Bogdan, mi-ar fi de folos sa stiu cati ani ai. Inevitabil, locuind cu 2 adulti care se cearta incontinuu, auzindu-i si vazandu-i zi de zi, ti se imprima, ca stare psihica, o tensiune… Ai incercat sa le comunici acest lucru parintilor tai? Incearca sa le spui sincer si pasnic ca esti afectat de neintelegerile dintre ei…

Psihoblue Madalina Chitac 1:07pm Feb 9
Te poti linisti daca iti dai seama ca cearta lor nu are legatura cu tine. Indiferent cat de mult se cearta pe tine te iubesc in continuare ( chiar daca, poate, in momentul asta, nu iti mai arata, fiind procupati cu problemele dintre ei doi). Orice s-ar intampla, fie ca reusesc sa se inteleaga, fie ca ajung la despartire, tu in continuare vei avea doi parinti care iti vor binele. Poti, totusi, sa le ceri sa te protejeze evitand sa mai discute de fata cu tine.

S-ar putea sa te intereseze si:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18300 raspunsuri primite pentru 3837 intrebari
(in categoria actuala: 2227 raspunsuri primite pentru 526 intrebari)