Login

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 56 de ani si de aproximativ doua saptamani am un zgomot in ambele urechi, ca o tiuiala.

Terapeuti RO 10:00am Feb 1
Mesaj:
am 56 ani si de aproximativ doua saptamaniam un zgomot in ambele urechi,ca o tiueala ,mi-am verificat tensiunea care mi sa parut normala cea mai mare 14cu9 cea mai mica10 cu 8 am momente cand dispare pentru scurt timp.
nu am probleme cu auzul,am o problema cu o durere in zona umerilor in timpul noptii,in timp ce dorm ma trezesc cu durere de care am vorbit mai sus.
sper ca am fost suficient de explicit si astept raspunsul d-tra va multumesc anticipat

Diana Bordeianu 11:13am Feb 1
Din cate stiu, poate aparea pe fond de stress. Ce ati putea sa ne spuneti de ultimele evenimente din viata dvs si in ce masura ar avea acestea legatura cu stresul?

Carmen Badea 4:16pm Feb 1
Ar trebui sa mergeti la medic, pentru ca, si valorile tensionale sunt ceva mai ridicate si pot justifica tinitusul (tiuitul) care va deranjeaza.
In plus, de cateva zile, dupa ultimul viscol, presiunea atmosferica este extrem de ridicata si poate infuenta persoanele mai sensibile, acest lucru fiind favorizat de prezenta unei eventuale spondiloze cervicale.
Va recomand, pana ajungeti la medic, un produs care sa contina Gikgo biloba in concentratie mai mare, de 80 miligrame pe tableta, cate 2 tablete zilnic, precum si betahistina (Betaserc, Vertimed), 24miligrame/tableta, 2 tablete zilnic.
Suferintele provocate de spondiloza cervicala (ameteli, dureri de cap, zgomote in urechi, dureri ale umerilor si bratelor atunci cand e afectat si plexul brahial), pot fi tratate foarte eficient prin metodele medicinii traditionale chineze- acupunctura, fitoterapie, masaj.

Carmen Badea 4:52pm Feb 1
Erata : a se citi ” Ginkgo biloba”

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16390 raspunsuri primite pentru 3384 intrebari
(in categoria actuala: 1162 raspunsuri primite pentru 261 intrebari)