Login

Cursuri de terapii alternative si complementare

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sa raman tot la Filologie si sa-mi urmez visul sau sa ma transfer si sa merg spre altceva?

Terapeuti RO 9:04pm Jan 29
Mesaj:
Buna seara! Probabil nu este chiar cea mai buna intrebare pe care o s-o vo pun eu, sau cel putin nu este legata de dezamagiri, iubire sau alte chesti. Am 15 ani, studiez la filologie, sunt pe clasa a 9-a si daca nu s-a observat sunt fata. Am ales acest domeniu pentru ca imi place avocatura, magistratura, tot ceea ce tine de dreptate. Dar am observat ca nu poti ajunge de cele mai multe ori avocat sau orice altceva legat de drept doar daca ai pile si multe, multe relatii. Nu-mi place matematica, fizica nu o inteleg iar biologia nu o pot invata. Mi-ar fi greu sa ma transfer la un profil real, caci am pierdut atatea si atatea. Dumneavoastra ce m-ati putea sfatui? Sa raman tot la Filologie si sa-mi urmez visul sau sa ma transfer si sa merg spre altceva? Dar ce?

Mihaela Gliga Preda 9:08pm Jan 29
Urmeaza-ti visul! Nu te incorseta intr-un costum care te va sufoca.Indiferent ce spune lumea. Important este sa fii impacata tu cu tine.

Carmen Badea 6:03am Jan 30
Urmeaza-ti sufletul. Numai daca faci ceva din pasiune, intreaga ta energie se va canaliza spre obtinerea rezultatelor si vei avea mai tarziu o viata implinita. Restul, lasa-le sa treaca.

S-ar putea sa te intereseze si:

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18423 raspunsuri primite pentru 3865 intrebari
(in categoria actuala: 2264 raspunsuri primite pentru 537 intrebari)