Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt insarcinata in 6 luni si am ramas fara serviciu. Am un suflet agitat, plin de ura si dorinta de razbunare, de cearta etc.

Terapeuti RO 11:57am May 20
Mesaj:
Buna ziua. Sunt intr-o situatie destul de grea si neclara, fapt pt care cer ajutor. Sunt insarcinata in 6 luni, nu mai am servici (am avut un CIM pe pioada determinata, din cauza sarcinii angajatorul nu a mai prelungit contractul, am cerut ajutorul cuiva pt angajare si cred ca isi bate joc de mine), nu am nici un venit, iar sotul nu mai face fata. Nervii sunt Intinsi la maxim intre noi, iar gandurile mele sunt tot mai negre si mai grele. Nu ma gandesc la moarte delor, dar ma gandesc la razbunare, la blesteme, imi aduc aminte de toti cei care si-au batut joc de mine (chiar si in copilarie), de oate umilintele traite, plang la divrse ganduri….. Am un suflet agitat, plin de ura si dorinta de razbunare, de cearta etc. Tot ce e mai rau. Il rog pe Dzeu sa ma ajute sa imi limpezesc sufletul si mintea, sa le golesc de ura si tensiune….
Va rog sati-mi un sfat ….. Imi doresc sa-mi fie bine, sa fiu linistita, dar nu reusesc sa ma ajut ….. Multumesc

Sarandan Radu 12:05pm May 20
buna! pot sa te ajut cu o transa: http://magazin.vreaunlp.ro/ ; ascult-o zilnic de minim 2x cel putin 2 saptamani. dupa ce o asculti am rugaminiea sa-mi spui cum te simti. numai de bine!

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18102 raspunsuri primite pentru 3786 intrebari
(in categoria actuala: 2752 raspunsuri primite pentru 576 intrebari)