Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietena mea cea mai buna s-a despartit de un an de prietenul ei. De atunci a slabit extrem de mult si nu are chef de nimic. Plange aproape saptamanal.

Terapeuti RO 10:00am Feb 18
Mesaj:
Prietena mea cea mai buna s-a despartit in urma cu un an de prietenul ei. De atunci ma tot chinui(fara rezultat) sa o aduc pe calea cea buna. A slabit extrem de mult si n-are chef de nimic. Plange aproape saptamanal. I-am sugerat sa mergem impreuna la terapie insa refuza cu indarjire orice interventie medicala. Ce imi sugerati?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:07am Feb 18
din cele descrise prietena sufera de depresie. Insa acest lucru nu poate fi confirmat decat de un medic sau psiholog clinician. Faptul ca nu vrea ajutor sub nicio forma ma face sa ma intreb daca ea defapt nu prefera sa fie in acest rol de ‘victima a iubirii’ in care lumea din jur ‘trage de ea’ – pe scurt: ii ofera atentia de care are nevoie. Insistati… poate o convingeti sa mergeti sa discutati cu un psihoterapeut – varianta cea mai lejera. Daca nu vrea… atunci nu o poate forta nimeni (legal). Succes!

Doctorul Terapii Complementare 5:09pm Feb 18
Cu siguranță prietena dvs este în depresie, dar pt că nu constientiează problema, refuză orice consultație de specialitate. Sugerati-i să ia Tinctura de Sunătoare (Hypericum Perforatum) 3 x 4 ml într-un pahar cu 100 ml ap /zi cu minim 20 min înainte de masă, pe stomacul gol.

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18209 raspunsuri primite pentru 3817 intrebari
(in categoria actuala: 1345 raspunsuri primite pentru 284 intrebari)