Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma confrunt cu o problema. De fiecare data cand bate vantul mi-e frica, de fiecare data cand merg cu masina mi-e frica, mai ales cand vad tiruri, ma sperii cand aud anumite zgomote, cum sa fac sa scap de aceste frici?

Terapeuti.ro 7:41am Dec 15
Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:

buna ziua.ma confrunt cu o problema…de fiecare data cand bate vantul afara mi-e frica…de fiecare data cand merg cu masina mi-e frica mai ales cand vad tiruri…ma sperii cand aud anumite zgomote…cum sa fac sa scap de aceste frici?am 2 copii si sunt casatorita de 7 ani…frica de masina a aparut in urma cu 5 ani dar s-a accentuat maai puternic de aproximativ de un an,si de aceea nici nu am mai plecat din localitate…ce pot sa fac sa trec peste?


Lia Oltean 8:43am Dec 15
Cum a apărut această frică? Puteți identifica un eveniment în urma căruia s-a intensificat? Un cumul de factori? Recomand să solicitați o evaluare pentru a putea începe un demers terapeutic colaborativ. Faptul că această frică vă afectează diferitele arii ale vieții, putând de asemenea fiind modelată copiilor dvs., sugerează că ea necesită adresabilitate.

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16515 raspunsuri primite pentru 3406 intrebari
(in categoria actuala: 560 raspunsuri primite pentru 122 intrebari)