Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De 2 luni nu mai pot iesi afara, daca ies nu pot sta mult de 15 minute, ametesc, vad in ceata, am dureri de spate, simt calduri, simt ca lesin.

Terapeuti.ro 6:24am Oct 18
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua! Am si eu o intrebare de 2 luni de zile nu mai pot iesi afara,cand ies afara nu pot sa stau mult dupa 10-15 min ma ia cu ameteala,vad in ceata. Am dureri de spate,ma ia cu calduri simt ca lesin. am fost la un neurolog acum 3 luni din cauza ameteli,dureri de spate,mana si stari de lesin,dar nu imi trece,mi-a dat un tratament stresclin,polivitamine si calciu lactic. nu mai sunt cum eram eu inainte ma simt altfel.Va multumesc!


Botezat-Antonescu Radu 6:37am Oct 18
poate este nevoie sa faceti analize mai detaliate (poate un CT?); exista posibile cauze psihologice/emotionale care v-ar fi putut incarca atat de puternic incat sa genereze aceste stari? Pare sa fie o tulburare anxioasa, caz in care puteti consulta un psihiatru. Curaj si succes!

Tiberiu See 5:59am Oct 21
Dacă nu există cauze fiziologice, o cauză psihologică probabilă poate fi o agorafobie. Ca orice fobie, aceasta poate fi tratată prin terapie. Dacă doriți informații, putem discuta.
Cu stimă,
psih. Tiberiu Seeberger 0761517763

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16515 raspunsuri primite pentru 3406 intrebari
(in categoria actuala: 560 raspunsuri primite pentru 122 intrebari)