Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si acum o luna m-am certat cu prietenele mele. Mi-au zis multe lucruri urate, ca am un comportament gresit si ca mai toata lumea ma uraste si au ales ca e mai bine ca momentan sa nu mai fim prietene. Eu nu stiu ce sa mai fac, in fiecare zi plang, sunt trista, nu mai rad…

Terapeuti RO 9:06am Mar 16
Mesaj:
Relatii de prietenie
Am 17 ani.Problema mea e ca acum o luna m-am certat cu prietenele mele,iar ele nu mi-au scris asa ca peste 2 saptamanai am hotarat sa le scriu eu.Le-am zis tot ce aveam de zis s am hotarat sa ne intalnim sa discutam.Mi-au zis multe lucruri urate,cum ca comportamentul meu e gresit si ca mai toata lumea ma uraste si au ales ca e mai bine ca momentan sa nu mai fim prietene.Eu nu stiu ce sa mai fac,in fiecare zi plang,sunt trista,nu mai rad si simt ca nu mai pot,primul gand dupa ce am plecat de la intalnre a fost sa ma arrunc in fata unei masini.Nu stiu ce sa fac,ajutati-ma.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:48am Mar 16
eu ti-as recomanda sa te calmezi, in primul rand! In al doilea rand discuta cu parintii tai si roaga-i sa te sustina o vreme in care sa mergi sa discuti cu un psihoterapeut impreuna cu care sa clarifici lucrurile. Ma gandesc ca ar fi bine sa dai un ‘reset’ perceptiei tale asupra vietii, ceea ce nu este deloc dezastruos, dimpotriva. Capul sus, apuca-te de treaba si succes! ;)
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18209 raspunsuri primite pentru 3817 intrebari
(in categoria actuala: 2214 raspunsuri primite pentru 522 intrebari)