Login

Sfatul Terapeutului

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un fiu de 23 de ani. Nu comunica, este tare ascuns, nu raspunde la telefon. Singura punte de comunicare a ramas cand vine sa ceara bani ca nu se poate intretine.

Terapeuti RO 1:00pm Feb 6
Mesaj:
Am un fiu de 23 de ani. In perioada liceului au inceput problemele de comportament. Are destula agresivitate in limbaj fata de mine. A pierdut examenul de admitere la facultate dand dovada de extrem de mult dezinteres desi el singur a afacut alegerea facultatii. Este foarte adevarat ca tot in perioada liceului au aparut problemele intre mine si sotul meu, urmare carora am divortat abia acum.Are preocupari extrem de nepotrivite pt varsta lui, se joaca pe calculator foarte mult si nu are nicio alta preocupare. Nu-l interezeaza ca trebuie sa-si castige cumva existenta. Pana in adolescenta a fost un copil care a invatat , a avut rezultate . E adevarat ca l-am impins mereu de la spate sa invete cat a fost acasa. Dupa ce a luat la facultate relatia noastra a inceput sa se deprecieze vizibil. Nu comunica, este tare ascuns , nu raspunde la telefon. Singura punte de comunicare a ramas cand vine sa ceara bani ca nu se poate intretine. Nu stiu cum sa fac , cum sa procedez de unde s-o apuc….

Botezat Radu 1:14pm Feb 6
o idee ar fi sa va sfatuiti cu fostul sot, chiar daca nu mai sunteti impreuna, statul de parinti il aveti in continuare. Poate ca este nevoie de o interventie mai dura din partea dvs, in sensul de a-l ‘scutura’ sa va spuna ce se intampla in el. Daca nu este aceasta o optiune, il puteti incuraja sa mearga singur la un psiholog unde sa isi descarce sufletul

S-ar putea sa te intereseze si:

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16404 raspunsuri primite pentru 3388 intrebari
(in categoria actuala: 2053 raspunsuri primite pentru 410 intrebari)