Login

Cursuri de terapii alternative si complementare

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 20 de ani si in decursul anilor m-am confruntat cu diferite probleme medicale: epilepsie, tuberculoza pulmonara, iar recent cu o urticarie cronica. Exista vreo legatura intre acestea?

Terapeuti RO 7:11pm Feb 23
Mesaj:
Buna ziua.
Am 20 de ani si in decursul anilor m am confruntat cu diferite probleme medicale si anume:epilepsie,tuberculoza pulmonara,iar recent cu o urticarie cronica.
Intrebare: 1.Exista vreo legatura intre acestea? 2.Pot duce acestea la tulburari psihice? 3.Cer pareri/sfaturi/indrumari/ajutor. Mentionez ca in prezent ma confrunt cu diferite si frecvente stari (anxietate, neliniste, melancolie, somnolenta, abulie,etc) si cu consecintele acestora (imi afecteaza in mod vizibil viata, relatiile cu ceilalti, relatia cu mine insumi, s.a) Am un sentiment obscur de tot ce mi se intampla si ma surprind tot mai des intrebandu`ma daca nu cumva sufar de vreun soi de tulburare.
Multumesc!

Irina Puiu 10:48am Feb 24
Afectiunile noastre fizice au un ecou psihologic, si invers. Daca functionarea zilnica va este afectata in felul in care descrieti ca se intampla, apelati la un psihoterapeut. Psihoterapia poate creste calitatea vietii, in anumite conditii. Multa sanatate!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18209 raspunsuri primite pentru 3817 intrebari
(in categoria actuala: 1167 raspunsuri primite pentru 263 intrebari)