Login

Sfatul Terapeutului

Iubirea dincolo de luna de miere. Psihoterapeut Ioana Corina Marcu

Prelegere “Iubirea dincolo de luna de miere”. Invitat, psihoterapeut Ioana Corina Marcu, Sambata 23 nov, Bucuresti

psiholog-psihoterapeut-ioana-corina-marcuIoana Corina Marcu este consilier psihologic specializat in evaluarea si consilierea experientialista a copilului, adultului, cuplului si familiei si lector organizational in cadrul administratiei publice, sustinator de cursuri in domeniul ‘comunicarii organizationale’, ‘managementul timpului’, ‘dezvoltare personala’. Absolventa a cursurilor postuniversitare ale Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana, experienta sa profesionala consta in serviciile psihologice oferite in cabinet dar si beneficiarilor asociatiilor si ong-urilor de tip homeless, sustinerea unor grupuri de dezvoltare personala avand ca teme: identitatea de sine / de sex rol a adolescentilor, comunicarea in cuplu si nu numai.

Ioana Corina Marcu este membra a Societatii de Psihoterapie Experientiala Romana si a Colegiului Psihologilor din Romania din anul 2010.
Prelegerea va fi susținută în cadrul Târgului de carte Gaudeamus, la Standul Editurii SPER (numărul 384, nivelul 7.70 – Pavilionul Central Romexpo).

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16380 raspunsuri primite pentru 3380 intrebari