Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

clinica-aqua-marin

Interventii cognitiv-comportamentale; Program pentru copii agresivi, 24-25 mai 2013

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza in cadrul CLINICII AQUAMARIN cursul de formare continua:

INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE ; PROGRAM DE INTERVENTIE COGNITIV-COMPORTAMENTALA PENTRU COPII AGRESIVI  : 24-25 mai 2013

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 20 credite pentru acest curs psihologilor cu drept de libera practica .

Cursul abordeaza in mod structurat si pragmatic principalele aspecte legate de diagnosticul si tratamentul psihoterapeutic de tip cognitiv-comportamental al copiilor cu probleme de agresivitate. Problematica agresivitatii la copii este in egala masura relevanta sub aspectul consecintelor acestui tip de comportament si dificil de abordat datorita lipsei de motivatie a copilului sau a patternurilor comportamentale si relationale disfunctionale perpetuate in familie.

Acest curs se adreseaza asadar aspectelor particulare ce tin de diagnosticul problemelor de agresivitate la copii, modul de intervievare a parintilor, desfasurarea discutiei cu copilul, factorii implicati in aparitia si dezvoltarea comportamentului agresiv. Sunt abordate de asemenea tehnici specifice de construire a relatiei cu copiii, de motivarea, consiliere a parintilor si a familiei, metode de monitorizare a efectelor interventiei etc.

Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.

Taxa: 600 lei. contact@aquamarin.ro

Inscrieri si informatii la: 021 326 52 90, 0724 222 522, 0745 633 474.

www.aquamarin.ro

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16174 raspunsuri primite pentru 3339 intrebari