Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

reiki

Initiere gratuita Reiki Usui Shiki Ryoho nivel I,II,III

Reiki Usui Shiki Ryoho este un sistem de evolutie spirituala prin intermediul caruia se poate accesa Sursa, Dumnezeu UNUL. Simbolurile Reiki sunt chei de activare a diferitelor planuri vibrationale si sunt cai de acces si reconectare cu Energia Universala. Exista mai multe sisteme energetice, fiecare conectand operatorul la aceeasi UNICA Sursa, prin metode diferite.

Sistemul Usui Shiki Reiki Ryoho este constituit pe 4 nivele/grade, astfel:
Gradele I-III: Practicant
Gradul IV: Master Teacher

Avantajele Reiki
Este un sistem simplu, bazat pe utilizarea anumitor simboluri – chei de activare pentru conectarea cu Sursa, Dumnezeu UNUL. Procedeele conectarii la Sursa sunt relativ simple si usor de aplicat, iar efectele nu se lasa intarziate. Va puteti vindeca sufletul, mintea si corpul cu ajutorul acestui sistem energetic inventat de Mikao Usui si denumit Usui Shiki Reiki Ryoho. Sistemul Reiki s-a dezvoltat si diversificat in timp, ajungand in prezent sa determine aparitia si a altor sisteme Reiki, cum ar fi Karuna Ki Reiki, Shamballa Reiki etc.

Initierea
Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la Sursa, D-zeu UNUL. Este un ritual energetic si consta in principal din implementarea simbolurilor Reiki in chakrele initiatului si la baza coloanei, curatarea aurei si a chakrelor si reconectarea cu Sursa. De asemenea, inainte de initiere, Maestrul trebuie sa ceara acordul divin pentru initiere.
Detalii privind initierea la distanta si ce trebuie dvs. sa faceti in timpul initierii gasiti aici:
http://www.evolutiespirituala.ro/sisteme-initieri/metode-de-initiere/

Criza de vindecare
Este posibil ca, dupa initiere, sa apara asa-numita “criza de vindecare”. In fapt, in cele mai multe cazuri ar trebui sa apara criza de vindecare, daca initierea a fost facuta cu Acord Divin si daca Maestrul a reusit sa implementeze cu succes initierea. De notat totusi ca, in cazul in care viitorul initiat are deja un nivel vibratoriu ridicat inainte de initiere si are o buna conexie personala anterioara initierii, cu Sursa, criza de vindecara nu va aparea sau va avea efecte minore, in comparatie cu alte situatii. In orice caz, o initiere sau o reinitere in Trup este de dorit pentru marirea fluxului energetic al persoanei si pentru acces la informatia energetica a Akashei Universale.

Ce trebuie sa faceti dvs.:
Inscrieti-va pe pagina de Facebook a evenimentului
 https://www.facebook.com/events/628872543794049/
apoi trimiteti un mail cu subiectul “Initiere USUI 3.05″  la office@evolutiespirituala.ro, mail care sa contina:
- numele dvs,
- data nasterii,
- localitatea
- o poza a dvs. in care sa vi se vada ochii.
La data si ora initierii, stati in meditatie timp de o ora pentru a putea primi initierea in mod corespunzator. Mai multe detalii privind initierea la distanta si ce trebuie dvs sa faceti in timpul initierii gasiti aici:
http://www.evolutiespirituala.ro/sisteme-initieri/metode-de-initiere/

Aceasta initiere va fi transmisa de catre Bogdan Catalin.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Publicitate

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

15682 raspunsuri primite pentru 3197 intrebari