Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Curs online gratuit: Animale totem

Curs online gratuit: Animale totem – 20-25 februarie 2014

Practica folosirii animalelor totem are origini antice, mai ales nativ americanii și șamanii fiind cei mai apropiati de acestea. Șamanii cred că animalele sunt mesageri ai Marelui Spirit. Ele sunt pe Pământ să ne învețe ceva. Marele Spirit impartaseste informații cu tine prin viziuni și vise in care apar animale care reprezinte ceea ce ar trebui să faci.

Acest curs va ghideaza pe drumul unei mai bune intelegeri a animalelor, a puterii acestora, a ceea ce reprezinta acestea pentru dvs. si cum puteti comunica mai usor cu ele.

Cursul se desfasoara la distanta, online, este gratuit, dvs. fiindu-va necesare doar un calculator conectat la internet.

Este un curs demonstrativ, rapid, care ajuta viitorii cursanti in acomodarea cu structura si setarile platformei de cursuri la distanta. Desi este un curs de sine statator, materialul de curs din varianta demo este prezentat succint, fara alte facilitati prezente in alte cursuri pe care le organizam (lectii de curs in format video sau meditatii ghidate audio, feedback si modul de examinare).

Pentru a accesa acest curs, urmati linkul http://www.evolutiespirituala.ro/blog/curs-demo-gratuit/

Karanna Lightworkers Academy©

Scoala de Dezvoltare Spirituala

Acreditata International – IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine)

www.evolutiespirituala.ro

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Publicitate

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

15719 raspunsuri primite pentru 3208 intrebari