Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Cursuri autorizate ANC | Dezvoltare profesionala si personala - Bucuresti, 2016-2017

Cursuri autorizate ANC | Dezvoltare profesionala si personala – Bucuresti, 2017

Cursuri autorizate de Autoritatea Nationala de Calificari, pentru dezvoltare profesionala si profesionala:

 • Formator (București)
 • !!! Ofertă pachet cursuri ANC: Curs de consilier dezvoltare personală + Curs de formator = 1.000 ron !!!

Pentru cursurile autorizate de Colegiul Psihologilor şi Ministerul Educaţiei - detalii AICI.

Contact:

Psiholog Comăneanu Maria  

E-mail: comaneanu_maria@yahoo.com

Asistent manager: 0734.218.855 si 0765.507.529

www.asociatia-phoenix.ro şi www.epsiho.ro

Consilier pentru dezvoltare personală

!!! Ofertă pachet cursuri ANC: Curs de consilier dezvoltare personală + Curs de formator = 1.000 ron !!!

Cost: la cel mai MIC preţ: 700 ron (+100 ron taxa de examen)

Condiţii de înscriere:

 • absolvenţi de studii superioare (orice domeniu) sau şi persoane cu studii medii, care doresc achiziţia de cunoştinţe, la final obţinând certificat de participare eliberat de asociaţia formatoare.

! Acest curs poate fi susţinut în orice localitate, cu condiţia formării unei grupe de cursanţi (min. 15 pers.) cu includerea unui cost suplimentar minim de deplasare (variabil în funcţie de loc).

Cursul de competență profesională este acreditat ANC (fost CNFPA) şi recunoscut U.E. La finele acestuia participanţii vor primi certificat de absolvire de competenţă profesională pentru ocupaţia de consilier pentru dezvoltare personală (cod COR 242324), având antetul Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Inovării, Tineretului şi Sportului şi, internațional, prin Convenţia de la HAGA. Astfel, se poate profesa în propriul cabinet de consiliere pentru dezvoltare personală, ca PFA.

!!! Ofertă: pachet cursuri ANC = curs de consilier dezvoltare personală + curs de formator = 1.000 ron !!!

Formator

!!! Ofertă pachet cursuri ANC: Curs de consilier dezvoltare personală + Curs de formator = 1.000 ron !!!

Cost: la cel mai MIC preţ: 300 ron (+50 ron taxa de examen)

Condiții de înscriere:

 • absolvenți de studii superioare (orice domeniu)

Cursul de competență profesională este acreditat ANC (fost CNFPA) şi recunoscut U.E. La finele acestuia participanţii vor primi certificat de absolvire de competenţă profesională.

!!! Ofertă: pachet cursuri ANC = curs de consilier dezvoltare personală + curs de formator = 1.000 ron !!!

Program de dezvoltare profesională prin formare, intervizare și supervizare profesională în consiliere pentru dezvoltare personală

Cost: 400 ron

Programul se desfășoară în variantele:

Varianta 1: 1 zi de vineri (8 ore), 1 dată la 2 săptămâni – 250 ron

Varianta 2: joi (17.00-20.30), în fiecare săptămână – 120 ron

Intâlnirile vor fi stabilite de comun acord; prezența nu este obligatorie la fiecare întâlnire, grupul putând adăuga de fiecare dată noi participanți; un procent de 30% din temele de discuție și lucru vor fi structurate după fiecare întâlnire, în funcție de cererile și nevoile majoritare ale grupei.

Condiţii de înscriere: consilieri pentru dezvoltare personală, psihologi debutanți, studenți sau/și masteranzi ai facultății de psihologie sau terapeuți.

Coordonator curs: 

Comăneanu Maria – consilier pentru dezvoltare personală, formator, psiholog principal in psihologie clinică, psihoterapeut special, supervizor, terapeut

Invitaţi speciali din domeniile dezvoltării pesonale, consilierii pentru dezvoltare personală, consilierii psihologice, psihoterapiei.

Extras din Standard Ocupațional A.N.C.: ”Realizarea în plan profesional şi social, recunoaşterea în mediul profesional şi pe piaţa serviciilor de consiliere, asigurarea securităţii financiare, obţinerea unei poziţii profesionale avantajoase presupune actualizarea cunoştinţelor. Specialistul în consiliere pentru dezvoltare personală, conform normelor A.N.C. gestionează activităţi, în mod indvidual sau în grupuri, pentru copii, adolescenți și adulți, proiecte care pot fi complexe din punct de vedere profesional, asumându-şi răspunderea pentru stabilirea şi atingerea obiectivelor în contextul muncii.

Însă toate acestea sunt direct proporționale cu nivelul pregătirii profesionale proprii.

În cadrul acestui program vă oferim oportunitatea de a vă consolida cunoștințele prin metode adecvate, în concordanţă cu interesele, nevoile personale şi având în vedere specificul domeniului de activitate.

Detalii suplimentare despre conceptul de lucru gasiti pe:  www.asociatia-phoenix.ro sau www.epsiho.ro.

Beneficii: suport teoretic şi practic, instrumente de evaluare a clientului care intră în competența consilierului pentru dezvoltare personala: scale, teste, fişe de evaluare, de lucru, materiale de lucru, metode de lucru și tehnici de consiliere pentru dezvoltare personală, format electronic al programului şi al mai multor materiale – teoretice, programe de intervenție practice.

Acest program nu are credite CPR sau valoare de supervizare CPR.

Certificarea este făcută de furnizorul de formare profesională Asociația CCDU-Phoenix pentru participare la seria Programe de Dezvoltare Profesională și Personală. Studenții și masteranzii vor beneficia de adeverință de practică.

Program terapeutic de dezvoltare si transformare personala prin tehnici transpersonale

Tehnici terapeutice în procesul de dezvoltare şi transformare personală a clientului

20 de credite CPR (Colegiul Psihologilor din Romania, Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie)

Cost: 450 ron

Programul are 10 sesiuni.

Locurile sunt limitate la maximum 10.

Curs tradus din limba rusă.

Coordonator: Comăneanu Maria, psiholog principal psihologie clinică, psihoterapeut special

Formator: Lyudmila Scortescu, psihoterapeut/formator transpersonal (în programe coordonate de Stanislav Grof și Vladimir Maykov), preşedinte al Asociației de Dezvoltare Transpersonală şi al Institute of Transpersonal Development and Psychotherapy, Chişinău, Republica Moldova.

Sesiunile sunt cu aplicaţie practică prin: respiraţie, respiraţie holotropică, body-mind-spirit work, meditaţie şi integrare a sunetelor speciale, practica emisferei drepte şi a desenelor de mandale.

Programul se adresează atât celor care sunt dispuși să devină psihoterapeuţi, cât şi celor care lucrează deja în domenii de specialitate terapeutică (medici, psihologi, practicieni holistici, profesori, asistenţi sociali, asistenţi medicali, terapeuţi de terapii alternative si complementare), dar și părinților/familiilor. Însă este adresat în primul rând celor care intenționează să se dedice parcurgerii unei căi de creștere personală de mare putere.

Acest program nu are credite CPR. Certificarea este făcută de furnizorul de formare profesională Asociația CCDU-Phoenix pentru participare la seria Programe de Dezvoltare Profesională și Personală și Asociația de Dezvoltare Transpersonală/Institute of Transpersonal Development and Psychotherapy, Chişinău, Republica Moldova.

Workshop de prezentare:

Consilierea transpersonală prin metodologia biotransenergetică (formare de 2 ani)

Bucureşti:

 • 4-5 martie 2017

Cost: 120 euro

Locurile sunt limitate, înscrierile au început!

Coordonator workshop: Pier Luigi Lattuada:

 • directorul Institutului Integral Transpersonal ITI – Şcoala de Formare în Psihoterapie Transpersonală din Italia, directorul formării în consiliere transpersonală prin metodologia biotransenergeticii;
 • medic, specialist în psihologie clinică, psihoterapeut;
 • fomat în medicina tradițională chineză, homeoterapie, iridologie, terapie psihocorporală;
 • director al Şcolii de Formare în Psihoterapie Transpersonală;
 • director al trainingului în Consiliere Transpersonală;
 • membru al conducerii FAIP (Federația Asociațiilor Italiene de Psihoterapie);
 • membru al Consiliului EUROTAS, Asociaţia Europeană Transpersonală;
 • membru al Academiei de Istorie a Artelor Sanitare, Italia.

Workshopul are ca scop prezentarea consilierii transpersonale având la bază metodologia biotransenergetică – BTE, rezultată din modelul dat de mişcarea transpersonală, care pentru mai multe decenii se dezvoltă în diferite domenii ale cunoașterii, în special în psihologie și pedagogie, medicină și etnopsihiatrie, antropologie și arte, devenind o nouă mișcare de gândire.

Acest workshop nu are credite CPR.

Certificarea este făcută de furnizorul de formare profesională Asociația CCDU-Phoenix pentru participare la seria Programe de Dezvoltare Profesională și Personală și Institutul Integral Transpersonal ITI – Şcoala de Formare în Psihoterapie Transpersonală din Italia.

Contact:

Psiholog Comăneanu Maria  

E-mail: comaneanu_maria@yahoo.com

Asistent manager: 0734.218.855 si 0765.507.529

www.asociatia-phoenix.ro şi www.epsiho.ro

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16174 raspunsuri primite pentru 3339 intrebari