Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

ierarhii ceresti

Conferinta online: ISUS si fiii Luminii. Ierarhiile ceresti

Subiectul este vast, dar vom incerca in doua ore sa atingem cele mai importante aspecte: cine este Isus in Spirit, nasterea lui Isus, cei 3 magi, Maria, Maria-Magdalena, Iosif, Salomeea, Pilat si cei 12 apostoli. Vom discuta, de asemenea, si despre ierarhiile ceresti, despre ingeri, devasi, maestri ascensionati si avatari ai creatiei.

AVERTISMENT! Persoanele cu un profund sentiment religios pot sa nu fie de acord in totalitate sau deloc cu ceea ce vom prezenta ca informatie, in cadrul conferintei online. Nu dorim sa influentam sau sa schimbam convingerile religioase ale nimanui. Dorinta noastra este doar de a prezenta anumite informatii in lumina accesului nostru personal la aceste aspecte, informatii ce au in vedere un punct de vedere gnostic si ezoteric.

Formularul de participare poate fi completat pe adresa: http://www.evolutiespirituala.ro/events/conferinta-online-iisus-si-fiii-luminii-ierarhiile-ceresti/

Link-ul de participare la conferinta va fi transmis participantilor inscrisi, in data de 28 aprilie, prin e-mail. Participarea este gratuita.

NAMASTE!

Commentariile sunt inchise.

Facebook si parteneri

Loading

Publicitate

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

15735 raspunsuri primite pentru 3214 intrebari