Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Terapie prin vindecare dinamica

Vindecare prin energia dinamica

Energia implicata in Vindecarea Dinamica apartine unei dimensiuni spirituale diferite de Reiki. Vindecarea se produce la un nivel superior, nu doar prin spectaculozitatea manifestarilor pacientului ci si prin rezultatele obtinute.

Calitatea Vindecatorului Dinamic este aceea de a intra in rezonanta cu dimensiunea specifica Vindecarii Dinamice, inducand aceasta stare pacientului care intra in miscari involuntare, constiente cu rol corectiv la nivel fizic, psihic, emotional si mental, dar si cu stari de constiinta modificata. Prin aceste miscari induse pacientului, energia curge mai armonios, continuu, se elimina blocajele care au dus la aparitia problemelor in planurile mentionate. Odata indusa aceasta stare specifica de Vindecare Dinamica de catre terapeut, pacientul executa singur miscarile involuntare necesare restabilirii sanatatii sale. Este bine ca pacientul sa fie supravegheat de vindecatorul dinamic pe parcursul terapiei.

Energia Dinamica se cunoaste a fi fost utilizata prima data in Anglia de catre John Cain si Ron Stanley (incepand cu anii 70-80). Ei au fost pionierii inducerii acestei frecvente in Marea Britanie. Cu toate acestea ei nu au creat o metoda de predare si invatare a accesarii energiei dinamice crezand ca acesta este un dar pe care il ai sau nu.

Terapie prin vindecare dinamicaCreatorul Metodei de Vindecare Dinamica este psiholog Calin Petru Cotrau, fondatorul Centrului de Initiere si Perfectionare Reiki Romania.

Metoda elaborata consta in a initia si indruma studentii cu ajutorul tehnicilor create si “a starilor vibrationale dinamice” ca acestia sa isi formeze abilitatea de a rezona si opera cu energia acestei dimensiunii vindecatoare.

Terapeut – Instructor Reiki: Simionescu Alexandru.

Site: http://www.terapia-reiki.ro

e-mail: energther@yahoo.com

Mobil: 0761. 708.131

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16181 raspunsuri primite pentru 3342 intrebari